Referenciák

Stiefel Virtuális Állatkert

Szeretne otthonra egy tigrist?

Na persze csak olyat, ami nem harap, sőt meg lehet simogatni… Itt a Stiefel Virtuális Állatkert, amelynek segítségével irodájába, iskolájába vagy lakásába varázsolhat a WWF Magyarország által különösen védett állatok közül tízet.

Hogyan? Máris megmutatjuk!

A budapesti Duna Plaza támogatásával és a WWF Magyarország együttműködésével elkészített 3D-s állatmodellek megjelenítéséhez csak le kell töltenie a Stiefel ARRA alkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről. Telepítse az alkalmazást, nyomtassa ki az állatos képeket (ezek az ún. markerek), vágja ki őket, indítsa el az applikációt, majd irányítsa a kamerát a markerre – és máris megjelenik a kiválasztott állat. Akár fekete-fehérben is kinyomtathatja a markereket! Minél nagyobb méretű a marker, annál nagyobb lesz a megjelenített állat is.

Az alkalmazást úgy is telepítheti, hogy beolvassa a markeren található QR-kódot. Internet kapcsolat szükséges. Sajnos, az alkalmazás Windows telefonokon nem működik.

A markereket innen töltheti le (kattintson a képre, majd letöltés után nyomtassa ki!):

Egy múzeumban az állandó kiállításon az eddig is berendezett kiállítótérben kellett elhelyezni egy oda illeszkedő markert, ami egy zöld levél sziluett lett. Ennek segítségével ARRA-ban a lábnyom leletek felett megjeleníthető az animált 3D-s dinoszaurusz rekonstrukció.

Az ARRA alkalmazást a bal oldalon található markerre irányítva  Ön is megnézheti a dinoszauruszunkat!

Legyen Önnek is egyedülálló, modern névjegye az ARRA-val! Így partnerei nem csak a szükséges adatokat olvashatják el cégéről és Önről, hanem egy komplett bemutatkozó szöveget is magukkal vihetnek!

Foglaljon helyet Arany János mellett!

© 2023 Stiefel Interactive | Minden jog fenntartva! | Készítette: honlap-weboldal.hu | Cookie Szabályzat | Adatkezelési Tájékoztató | Impresszum