MODERN IRODAI MEGOLDÁSOK MINDEN TERÜLETRE

Oktatás, tréningek

Egyetemi előadó/iskola/óvoda: az Y generáció is munkába állt, mára csak digitálisan tudjuk bevonni a különböző korosztályokat. Nyugdíjba vonul már a tekerős diavetítő, a kazettás magnó, az írásvetítő, a VHS-videó.

Értekezlet, konferencia

Előadóterem: a digitális világ beköltözik a mindennapokba. Iroda, tárgyaló: a flipchart elszakad, a file megmarad. Konferenciaterem: az interaktív digitális konferencia a hatékonyság a záloga.

Múzeum

Mindenki bevonható, ehhez csak a megfelelő eszköz szükséges! Interaktív kijelzők és interaktív asztalok szemléltetéshez, interaktív játékokhoz és múzeumpedagógiai foglalkozásokhoz.

Sport

Bármely sportágban a felkészítés és az elemzés eszköze. Hasznos segédeszköz az edző számára. A stratégia és a taktika bemutatásához, mozgások betanításához, videóelemzéshez.

Egészségügy, mentők

Az informatika fejlődése gyökeresen megváltoztatta az egészségügyi ellátások minőségét. Az interaktív megoldások lehetővé teszik az orvosok vagy a betegek számára a vizsgálati eredmények azonnali digitális megjelenítését, kezelését és megosztását.

Honvédség, katasztrófavédelem, tűzoltók

Fegyveres erők: felderítés, bevetés, elemzés- az Interaktív LCD-k korai fejlesztést az amerikai hadsereg kezdeményezte. Katasztrófavédelem: megelőzés, felkészülés, védekezés, kárelhárítás, belső és külső tájékoztatás.

Legamaster integrált videokonferencia-megoldás

Földrajzi akadály nélkül, a szomszédos irodából, vagy egy másik kontinensről megtartható az interaktív megbeszélés. A munkatársak távolról is bekapcsolódhatnak a közös munkába, egyszerre akár több helyszínről. Minden, amire szükség van a tárgyalóban – egy igazi all-in-one készülékbe integrálva. Nem kell kábelezni, falat fúrni, csak bekapcsolni és használni.

© 2023 Stiefel Interactive | Minden jog fenntartva! | Készítette: honlap-weboldal.hu | Cookie Szabályzat | Adatkezelési Tájékoztató | Impresszum