Stiefel Interactive

Professzionális megoldásokra vágyik?

Segítünk kiválasztani a céljainak megfelelő szoftvert!

Prezentáció, tartalomkezelés, több résztvevő különböző eszközeinek összehangolása? Mindenre megvan a felhasználóbarát megoldás!
Egy prezentáció vagy konferenciabeszélgetés megtartásához mindenképpen szükséges egy táblaszoftver, ami rendelkezik fehértábla funkciókkal, valamint lehetőséget nyújt képek, videók beszúrására és internetes funkciók elérésére is.

A kollaborációs szoftver támogatja a csoportmunkát, lehetővé teszi a távol lévő ügyfelek és munkatársak bekapcsolódását a tárgyalás folyamatába. Egy jó rendszerben könnyen megvalósítható a tartalmak különböző szintű kezelése és megosztása, a feladatok értékelése és a teljesítmény nyomon követése.

Tango Elite / Tango Sports

Fejlett könyvtárszerkezet, videolejátszó és csoportmunka megoldás. Kifejezetten nagyméretű interaktív képernyőkhöz tervezett prezentációs szoftver. Úgy használhatja, mintha egy tableten dolgozna. Könnyedén összegyűjtheti és tárolhatja a prezentációkhoz szükséges tartalmakat, multimédiás anyagokat. Használata egyszerű, előképzettség nélkül is könnyedén kezelhető. Amenynyiben további elemekre van szükség, akkor a Tango Teach segítségével közvetlenül kereshetünk videókat a Youtubeon vagy képeket a Google felületén. Ideális céges beszámolókhoz, prezentációkhoz vagy képzésekhez. A Sports változat kifejezetten edzői feladatokhoz készült, 12 sportághoz kínál videoelemzést és taktikai tervezést.

VirGis

A VirGis a cég digitális vezérlőpultja, egy térképes vezetői információs rendszer, amely elvégzi helyettünk a bonyolult elemzéseket, kizárva ezzel az esetleges kockázatokat. Az VirGis-t kifejezetten az Ön profiljához és rendszereihez illesztjük, ezáltal egy azonnali megoldást kínálva cége fontos adatainak villámgyors áttekintéshez. Ezen felül egy kiváló prezentációs eszköz: a térképen való megjelenítés informatív és látványos, a megjelenített adatok valós idejűek, változásuk akár animálható is. Ismerje meg jobban a Virgis Térképi Vizualizációs szoftvert:
www.virgis.hu

Microsoft Whiteboard

A Microsoft Whiteboard app segítségével munkáját profi kinézetű  diagramokká és alakzatokká alakíthatja egy végtelen vásznon, ahol csapatával korlátok nélkül alkothatnak. Tollal, érintéssel és a billentyűzettel is dolgozhat valós időben, akár az egész teammel együtt ugyanazon a virtuális vásznon, amelyet bármilyen eszközről meg tud nyitni.

A rajztáblákat a rendszer automatikusan tárolja, így bármikor meg lehet őket nyitni újra, akár teljesen más eszközről is, mint amin készült. Interaktív és szabad alkotás – engedje el a képzeletét!

Alf interaktív tesztkészítők

Interaktív tesztek percek alatt! Ha fel szeretné dobni előadásait, képzéseit, ha fel szeretné mérni a hallgatóság tudását vagy véleményét (és nem áll rendelkezésre szavazórendszer), az Alf tesztkészítő ideális megoldás. Az alap teszttípusok ingyenesek!
www.alftesztek.hu

Flipbox Software Suite üzleti kommunikációs szoftvercsomag

A Flipbox szoftvercsomag tökéletes megoldás tárgyalókba és konferenciatermekbe. A Flipbox-szal még jobban kihasználhatók a Legamaster e-Screen képernyők lehetőségei. Soha nem volt ilyen könnyű lenyűgözni a távoli hallgatóságot, jegyzetelni és megbeszélni az új ötleteket. A találkozó minden résztvevője meg tudja osztani a saját eszköze (laptop vagy iPad/iPhone) képét a nagy képernyőn másodperceken belül – és ez igazán fontos a csoportmunkához.

A csomag részei:

  • fehér tábla szoftver, digitális flipchart

  • videotelefon-szoftver titkosítással, dokumentum-megosztással és közös munkafelülettel

  • internet-böngésző

  • beépíthető alkalmazások

Prowise Presenter

A Prowise különböző digitális oktatási megoldásokat kínál, amelyek célja, hogy könnyebbé, hatékonyabbá és élvezetesebbé varázsolják a tréningeket és a csapatmunkát. A Prowise Presenter egy komplett költséghatékony és felhasználóbarát oktatási szoftver, amellyel gyorsan és egyszerűen tud interaktív képzéseket és prezentációkat tartani. Számos oktatási célú tartalom, eszköz, képek és videók, kész „tananyagok”, 3D-s modellek és kvízek érhetők el.

DisplayNote

A Display Note szoftverrel egyszerre videochatelhet, dolgozhat fehértáblán és szerkeszthet dokumentumot. Megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a csapatmunkát és a meetingeket, hiszen a brainstorming és a prezentáció azonnal testet ölt a képernyőn. A résztvevők bármikor csatlakozhatnak egymás okos eszközeihez, megoszthatják egymással képernyőjüket, jegyzeteket küldhetnek, képernyőfotókat készíthetnek a másik gépéről – mindezt akár távolról is.

© 2023 Stiefel Interactive | Minden jog fenntartva! | Készítette: honlap-weboldal.hu | Cookie Szabályzat | Adatkezelési Tájékoztató | Impresszum