OKOS IRODA

DIGITÁLIS KÖRNYEZET A TÁRGYALÓBAN, OKTATÓTEREMBEN

Ismerje meg a XXI. század előadótermét, amely magában rejti a digitalizáció vívmányait: interaktív eszközök, prezentációs szoftverek és különféle kollaboratív megoldások.

Milyen az „OKOS” iroda?

A XXI. század előadótermében összeolvad a ‘hagyományos’ és a digitális módszerek világa: ha felírunk valamit egy flipchart táblára, az real-time digitalizálja és megjeleníti a csatlakoztatott eszközökön. Az interaktív LCD képernyő és csoportmunka szoftverek segítségével pedig nemcsak a prezentáció lehet látványos, de a résztvevők együttműködése is hatékonyabbá és egyszerűbbé válik.

Színvonalas és látványos prezentáció!

Az interaktív LCD kijelzők segítségével többé nem lesz kihívás lekötni az ügyfelek és kollégái figyelmét. Kifogástalan képminőség, óriási felület, gyorsaság és multifunkcionalitás. Megjeleníthet táblázatokat, képeket, videókat és grafikonokat, amiket az előadás keretén belül közösen elemezhet az előadás résztvevőivel együtt.

Többképernyős videokonferencia és kollaboratív megoldások

Nincs több földrajzi akadály, akár a szomszédos irodából, akár egy másik kontinensről megtartható az interaktív megbeszélés, tréning, prezentáció.
A távoli munkatársak is bekapcsolódnak a közös munkába akár egyszerre több helyszínen is.

Legamaster integrált videokonferencia-megoldás

Hatékony videótréningek, távkonferenciák és workshopok – gyors és egyidejű/valós idejű kommunikáció külön eszközökről, akár különböző földrészekről is a Legamaster integrált videókonferencia megoldásaival.

ESZKÖZÖK AZ OKOS IRODÁBA

LCD KIJELZŐ

LAPTOP, TABLET

MINISZÁMÍTÓGÉP

FLIPCHART

AIRSERVER

Szoftverek

A digitális-interaktív előadóterem modern eszközeihez a megfelelő prezentációs szoftvert kell választani. Fontos szempont a kiválasztásban, hogy az iparban, az oktatásban, vállalati prezentációban, sportolói felkészítésben, vagy az egészségügy területén használja az eszközöket, táblázatokat elemez, útvonalat vagy lakóépületeket tervez, vagy az élet bármely más területein használja őket, a látvány, a különböző prezentációs technikák támogatása, vagy térképek, grafikonok, diagramok elemzése a cél.

Referenciák

Kérje kollégáink tanácsát

az Ön számára leginkább megfelelő eszközökről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tekintse meg katalógusainkat itt!

Letölthető katalógusunkban részletesen leírunk mindent, ami csak érdekelheti!

© 2023 Stiefel Interactive | Minden jog fenntartva! | Készítette: honlap-weboldal.hu | Cookie Szabályzat | Adatkezelési Tájékoztató | Impresszum